Over ons

J&K Dakwerken is een betrouwbare en professionele dakbedekkingsspecialist die zowel bedrijven als particulieren bedient. Wij bieden hoogwaardige dakrenovaties, van nieuwe dakconstructies tot dakinspecties, en streven ernaar om de wensen van onze klanten altijd hoog in het vaandel te houden. Bij J&K Dakwerken denken we in oplossingen en gaan we net even een stapje verder om onze klanten tevreden te stellen.”

Betrouwbare en hoogwaardige dakrenovaties

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Bij J&K Dakwerken begrijpen we dat een dakrenovatie of -reparatie een belangrijke investering is voor uw woning of bedrijf. Daarom willen we het u zo makkelijk mogelijk maken om een offerte aan te vragen en u verzekeren dat u in goede handen bent bij ons. We zijn trots op onze betrouwbare en hoogwaardige dakrenovaties, die alles omvatten van nieuwe dakconstructies tot dakinspecties en meer.

Contact opnemen

Laat J&K Dakwerken u helpen om uw dak in topconditie te brengen

We denken altijd in oplossingen en niet in problemen en gaan net even een stapje verder om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Wij willen dat u een kijkje kunt nemen hoe wij werken en wat wij doen, en waar wij voor staan. Daarom nodigen wij u uit om ons te bellen of een e-mail te sturen om een offerte aan te vragen. Het is een simpele stap die weinig moeite kost en waarvan u achteraf zult denken ‘oh, dat ging makkelijk’. Uw tevredenheid is onze topprioriteit, dus laat ons u helpen om uw dak weer in topconditie te brengen!”

J&K Dakwerken
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Henriëtte KnolHenriëtte Knol
19:46 04 Apr 23
Prima werk geleverd. Het zijn snelle maar ook hele goede werkers. Een aanrader dus.
Bert LaskerBert Lasker
13:18 04 Apr 23
Helemaal blij met onze nieuwe dak. Goed advies en een nette offerte. Bedankt voor de fijne samenwerking
Thijs JonkerThijs Jonker
10:32 04 Apr 23
Fijn contact, meedenkend en gemaakte afspraken worden keurig nagekomen.
js_loader
10+ jaar ervaring in dakbedekking
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
Maatwerk voor elke dakoplossing
Eerlijk & deskundig advies
×
Neem contact op