Dakrenovatie van 3 woningen Roden

Project

Start van de dakrenovatie

We zijn verheugd te melden dat we zijn begonnen met de dakrenovatie van 3 woningen in Roden. Het doel van dit project is om de oude, versleten dakpannen te vervangen en de daken in optimale staat te herstellen.

Vernieuwing van het dakbeschot

Het eerste aspect van de renovatie was het zorgvuldig verwijderen van de oude dakpannen. Vervolgens hebben we het dak voorzien van vochtwerende spaanplaat als nieuw dakbeschot. Het dakbeschot speelt een cruciale rol bij het creëren van een aangenaam binnenklimaat en het voorkomen van lekkages door invloeden van buitenaf.

Toepassing van dakisolatie

Als volgende stap hebben we dakisolatie aangebracht aan de binnenkant van het dak. Dakisolatie biedt niet alleen warmtebehoud in de zomer, maar houdt ook de hitte buiten, waardoor u mogelijk kosten bespaart op airconditioning en andere koelingsmaatregelen. We maken gebruik van TP10 pir-isolatieplaten met een RD-waarde van 3,5, wat in veel gevallen in aanmerking komt voor subsidies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons!

Plaatsing van dampopen folie en nieuwe tengels en panlatten

Om de vochthuishouding in de constructie te reguleren en vocht van buitenaf te voorkomen, wordt er een dampopen folie geplaatst. Hierdoor kan eventueel vocht in de constructie naar buiten worden afgevoerd, terwijl de folie tegelijkertijd voorkomt dat vocht van buiten naar binnen dringt. Na de plaatsing van de folie worden nieuwe tengels en panlatten geplaatst, waardoor het dak klaar is om nieuwe keramische dakpannen te ontvangen.

Het eindresultaat

We kijken vol enthousiasme uit naar het eindresultaat van dit project. De vernieuwde daken zullen niet alleen zorgen voor een verbeterde esthetiek, maar ook voor een betere bescherming tegen weerelementen en lekkages. We houden u op de hoogte van de voortgang en delen graag het prachtige eindresultaat met u.

Ook uw dak laten renoveren, isoleren en verduurzamen? Maak een vrijblijvende afspraak

Afspraak maken

dakrenovatie roden
dak renoveren Roden
dak laten renoveren roden
J&K Dakwerken
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Henriëtte KnolHenriëtte Knol
19:46 04 Apr 23
Prima werk geleverd. Het zijn snelle maar ook hele goede werkers. Een aanrader dus.
Bert LaskerBert Lasker
13:18 04 Apr 23
Helemaal blij met onze nieuwe dak. Goed advies en een nette offerte. Bedankt voor de fijne samenwerking
Thijs JonkerThijs Jonker
10:32 04 Apr 23
Fijn contact, meedenkend en gemaakte afspraken worden keurig nagekomen.
js_loader
10+ jaar ervaring in dakbedekking
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
Maatwerk voor elke dakoplossing
Eerlijk & deskundig advies
×
Neem contact op